Information
STORT LAGER
SNABBA LEVERANSTIDER
BRA PRISER

X

Användarnamn

PERSONUPPGIFTER

KL Racing AB värnar om din personliga integritet och strävar efter att alltid skydda dina personuppgifter på bästa sätt. Vi strävar alltid efter att du som kund ska känna dej trygg när du handlar hos oss. Vårt mål är att följa alla gällande lagar och regler för personuppgiftsskydd. Denna policy hjälper dig bl.a. att förstå vilken slags information KL Racing samlar in, hur denna används och varför vi behöver den.



VILKA PERSONUPPGIFTER BEHANDLAR VI OCH VAD ANVÄNDER VI DESSA TILL?

Vi kommer att behandla de personuppgifter som du lämnar eller har lämnat till oss eller som vi samlat in på siten genom cookies.
Personuppgifter vi behandlar är:

  •  Namn
  • Adress
  • Telefonnummer
  • Mailadress
  • Personnummer
  • IP Adress
  • Betalinformation
  • Orderhistorik

Kontaktuppgifterna används för att vi kunna fullfölja vår avtal emot dej som kund. Tex leverera vara, avisera dom om försändelse, kontakta dej vid fel. kunna ge dej support och hantera reklamationer och returer genom orderhistorik, Nyhetsbrev etc.

Dessa uppgifter sparas så länge vi anser det är nödvändigt för att kunna ge en god service och för att underlätta för dej som kund om du handlar igen.

När du tar kontakt med vår kundtjänst kommer vi samla in dina kontaktuppgifter för att på bästa sätt kunna hjälpa dig i ditt ärende.

Epostadress i syfte för marknadsföring, Tex nyhetsbrev måste du som kund registrera dej för genom att välja detta i våran kassa.
Har du tidigare registrerat dej för nyhetsbrev och ångrat dej och inte vill ha fortsatta nyhetsbrev. Kan du enkelt avregistrera detta genom att logga in på din sida och välja bort de, Kontakta oss, eller klicka på länken för avregistrering i vårat nyhetsbrev



HUR SKYDDAR VI DINA PERSONUPPGIFTER?
För att du som kund ska kunna känna dej säke sparas endast de nödvändiga uppgifterna, När dessa inte används  sparas all känslig information krypterad

KL Racing AB använder sig även bl.a. av SSL (Secure Socket Layer) som är ett protokoll för säker överföring av data via Internet. Du som kund behöver kontrollera att SSL inte är avstängt i inställningarna för webbläsaren. I syfte att förhindra obehörig åtkomst vid behandling av ditt betal- eller kreditkortsnummer används även envägskryptering.

Vi på KL Racing AB minimerar tillgång till personuppgifter. Endast de behöriga användarna har tillgång till dessa.

HUR LÄNGE SPARAS MINA PERSONUPPGIFTER?
Dina personuppgifter sparas så länge KL Racing AB anser det är nödvändigt för att kunna ge en fullgod support.
Dina uppgifter sparas oavsett aldrig längre än vad som är tillåtet enligt gällande personuppgiftslagstiftning (GDPR).

TILLGÅNG TILL, UPPDATERING OCH KORRIGERING AV DINA PERSONUPPGIFTER
Du har, enligt gällande personuppgiftslagstiftning (GDPR), rätt att få besked om vilka personuppgifter som behandlas om dig, oavsett hur dessa samlats in. Om du vill ha sådan information ska du lämna in en skriftlig begäran till oss. Du kan även begära att få detta utskickat via Din Sida. Där kan du radera, ändra samt få information om vilka uppgifter vi sparar.


TREDJE PART
KL Racing AB kan komma att lämna ut personuppgifter till tredje part, som t.ex. polisen eller annan myndighet, om det rör utredning av brott eller om vi annars är skyldiga att lämna ut sådan uppgift med stöd av lag eller myndighetsbeslut.

LÄNKAR
Sajten kan innehålla länkar till andra webbplatser. Denna Integritetspolicy gäller enbart siten. När du länkas till annan webbplats bör du läsa den personuppgiftspolicy som gäller för den sidan. Notera att KL Racing AB inte tar ansvar för andra webbplatsers behandling av dina personuppgifter.


Ändringar i Integritetspolicy
KL Racing AB förbehåller sig rätten att göra ändringar i denna Integritetspolicy när som helst i tiden i den utsträckning ändringarna är nödvändiga för att åtgärda störningar eller för att uppfylla nya legala eller tekniska krav. Alla ändringar av denna Integritetspolicy kommer att publiceras på siten.



COOKIES
På KL Racing webbplats används cookies. Cookies är små textfiler som lagras på besökarens dator och som är möjliga att använda för att följa vad besökaren gör på siten.

Vi använder cookies för att förbättra siten för besökaren t.ex. genom att anpassa siten efter besökarens önskemål, val och intressen, kunna hjälpa dig att hålla reda på vilka varor du lagt i din varukorg, kunna hantera ditt köp, säkerställa att besökaren loggat in på siten och därigenom slipper logga in på varje ny sida denne besöker.


Genom att godkänna KL Racings AB köp vilkor godkänner du du lagring av dina personuppgifter samt hur vi behandlar dem.